
Омлет з сьомгою
Омлет - улюблена багатьма страва, для приготування якої злегка збиті яйця з'єднують з молоком (або вершками) і смажать. Омлет можна готувати з різними добавками, використовуючи для цього м'ясні чи рибні продукти, свіжу зелень, овочі. Приготуйте омлет із сьомгою. Сьомга, як і будь-яка риба, - дуже цінний продукт. Крім цього, ця риба має важливу здатність не накопичувати в своєму складі шкідливі елементи. Вживання сьомги важливе для профілактики багатьох грізних серцево-судинних захворювань, для зниження рівня холестерину, для процесу омолодження. Протеїни, що містяться в сьомзі, засвояться організмом дуже легко, відновивши при цьому сили. Порада: при подачі омлет можна полити розтопленим вершковим маслом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
100 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
40 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу помити, відділити м'ясо від кісточок. Нарізати рибу невеликими довгастими шматочками. Додати до риби сіль і перець.
02
Яйця збити з молоком у пухку масу. Змішати яйця і сьомгу. Смажити омлет на розігрітій сковороді на рослинній олії. Подавати гарячим з салатом або гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)