
Морквяний пудинг із вимоченої моркви
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
15 г.
Carrots
150 г.
KhMZ Sour Cream 20%
30 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Domestic Cottage Cheese
50 г.
Nordic wheat bran 160g
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Моркву очистити, натерти на дрібній тертці, залити водою, залишити на 3-4 години, при цьому необхідно кожну годину заливати свіжу воду.
02
За допомогою марлі віджати рідину з моркви. До м'якоті додати молоко, 10 г. вершкового масла, викласти отриману суміш на розігріту сковороду. Протушкувати.
03
У готову моркву додати жовток, який попередньо необхідно змішати з протертим сиром. Також додати білок і цукор. Перемішати до однорідної маси.
04
Змастити форму для випікання маслом, присипати висівками, викласти масу, випікати до готовності. Подавати зі сметаною/варенням.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)