
Мигдальне печиво
У колекції кожної сучасної господині мають бути зібрані тільки кращі рецепти. Тому цей диво-рецепт займе гідну позицію кращих з кращих. Якою страва вийде у вас - ніколи не знаєш, оскільки у кожного вона виходить по-своєму, по особливому. Зайва " щіпка" того, або іншого інгредієнта може внести свої корективи у створенні улюбленої випічки. Щоб все вийшло на вищому рівні, слідуйте нашим підказкам, і все неодмінно вийде! Мигдаль в цьому солодкому рецепті можна використати не лише за основу в приготуванні печива, але і як прикрасу. Встояти перед хрустким, ніжною печенюшкою не зможе жоден ласун. Чому? Уся відповідь в цих ласощах, - просто спробуйте!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Almond
120 г.
7 Flour 1kg
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Яєчний жовток відокремити від білку. Жовток збити (1 шт.) з борошном, а білки (3 шт.) з цукром. Потім з'єднати обидві маси, додати мелений мигдаль і продовжувати збивати.
02
Деко для запікання застелити папером для випічки і ретельно змастити олією. Викласти тісто за допомогою столової ложки. Печиво повинне вийти у вигляді коржиків.
03
Розігріти духовку до 180°C градусів. Випікати слід 10-15 хвилин, залежно від товщини тіста.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)