
Бананове печиво
Рецепти, які можна назвати "коли гості на порозі" завжди цікавили господинь. Адже, напевно, у кожного бували випадки, коли гості нагрянули випадково, без дзвінка і попередження, а ви хочете їх не просто чимось пригостити, а й здивувати. У такому випадку скоріше записуйте або запам'ятовуйте наш рецепт бананового печива.
Банани зроблять печиво більш м'яким і приємним на смак, а от насіння соняшника і вівсянка зроблять його ще й ситними. Тому ви можете сміливо подавати таке печиво до чаю і приємної дружньої бесіди. Ваші гості не будуть відчувати голод, насолодившись таким печивом і ви відчуєте гордість за свій талант кулінара.
Ingredients for the recipe
Ingredients
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Raisins
за смаком
Oat Flakes
100 г.
Peeled Sunflower Seeds
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку потрібно подрібнити банани в блендері, додати вівсянку. Маса повинна вийти густа. Вийняти її з блендера і додати родзинки та насіння соняшника за смаком.
02
Залишити на 5 хвилин, щоб маса краще схопилася. Потім викласти ложкою печиво на силіконовий коврик.
03
Випікати в духовці при 170°С, приблизно 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)