
Яблука в снігу
Не завжди десерт - це калорійний і навіть жирний торт або пиріг, який важкий для шлунку і позначається на фігурі. Можна приготувати дуже смачний десерт і при цьому зробити його поживним і корисним. Запікати яблука - це, звичайно ж, досить простий спосіб зробити смачну закуску до чаю. Але ми пропонуємо вам рецепт, як зробити це ще більш смачно. Начинка з медом і горіхами просочить весь фрукт своїм незвичайним смаком. А збиті білки зроблять страву дуже цікавою з вигляду. Такий десерт - відмінний спосіб підняти настрій своїм рідним порадувати їх смачним солодким десертом. А крім цього збагатити організм корисними вітамінами, яких так багато в яблуках, горіхах і меді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Litniy Med Honey 750g
4 ст. л.
Almond
50 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Preparation steps
01
Яблука розрізати на 2/3. Вийняти серцевину. Потримати над паром 5 хвилин.
02
Яблука розкласти по формах. Змішати мед, горіхи і ванільний цукор. Наповнити сумішшю яблука.
03
Білки збити в піну, викласти зверху на яблука. Запікати в духовці при температурі 160°C 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)