
Американські брауні
Перед вами рецепт десерту, який тисячі людей в усьому світі відносять до розряду своїх найулюбленіших - це брауні. Неймовірно смачне тістечко, трохи вологий (не сухий) на смак. Тістечко має насичений шоколадний смак, аромат і колір. Якщо ви його приготуєте, то не сумнівайтеся, що після цього і ви віднесете брауні до розряду улюбленців. Це шоколадне тістечко має невелику особливість в приготуванні, яка в інших видах десертів використовується рідко. Щоб консистенція виходила та, що треба, необхідно подавати тістечко не відразу після приготування, як робиться в більшості випадків, а після мінімум 8 годин у холодильнику, тоді він буде вологий і не пишний («важкий»).
Ingredients for the recipe
Ingredients
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
220 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Homemade Butter
100 г.
Top Grade Wheat Flour
50 г.
Almond
100 г.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розтопити на водяній бані вершкове масло, нарізане шматочками і поламаний на шматочки шоколад. Яйця збити з цукром в пишну масу, а потім просіяти туди борошно, перемішуючи. Додати шоколадно-масляну суміш і добре перемішати.
02
Горіхи крупно нарізати і додати до тіста. Розігріти духовку до 180°C. Невеликою кількістю вершкового масла змазати форму, вилити в неї тісто і поставити форму в духовку. Випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)