
Солодкі індійські коржики Роті
Ніщо так не дає уявлення нам про інші країни, як їх національна кухня. У кожного народу свої традиції, свої особливості. І саме страви можуть передати нам смак далеких просторів, заокеанських красот.
Пропонуємо вам спекти солодкі індійські коржики Роті, які легко доведуть - Індія це не лише каррі і сочевиця. Скільки всього надзвичайного зберігає в собі ця країна.
Коржиками ви можете замінювати таке звичне печиво, вони легко поєднуються з чаєм. Готувати їх легко і просто, і не потрібно багато інгредієнтів. Хоча б подумки занурте ноги в Індійський океан, відчуйте ласкаве сонце загадкової країни, відчуйте різноманітність цього світу!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
3 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
150 мл.
Homemade Butter
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно, додати сіль, рослинну олію і поступово влити воду.
02
Замісити м'яке еластичне тісто, змастити його маслом і накрити плівкою на 20 хвилин.
03
Потім тісто розділити на шматочки і дуже тонко розкатати.
04
Тонко розкатаний корж посипати цукром, згорнути квадратом, розкатати, ще раз посипати цукром, знову розкатати, і смажити з двох сторін на злегка змащеній маслом пательні по хвилині з кожної сторони.
05
Готові коржі змастити маслом і подавати до столу гарячими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)