
Сало "Пікантне"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lard
1 кг.
Iberica Garlic Cloves 100g
6 шт.
Pripravka ground red pepper 20g
15 г.
Moriachka Sea Salt 1kg
140 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно порізати сало на шматки шириною 5-6 см. та довжиною 10-12 см. В кастрюлю налити воду (1260 г.), розчинити у ній сіль та прокип'ятити протягом 5 хвилин. Сало викласти в касрюлю в один шар.
02
Залити шматочки сала гарячим розчином солі. Рідина повинна лише злегка покривати його. Варити сало протягом 20 хвилин. Потім кастрюлю зняти з вогню, притиснути сало тарілкою та залишити в россолі на добу.
03
Часточки часнику почистити від сухої оболонки та дрібно порубати чи натерти на дрібній тертці. Витягнути сало з россолу та обсушити. Натерти шматочки сала подрібненим часником. Обсипати сало червоним меленим перцем та злегка натерти перцем сало.
04
Загорнути шматочки у фольгу та покласти в морозилку. Слід мати на увазі, що солене відварене сало не можна нарізати одразу після того, як його було витягнуто з морозилки, інакше воно буде кришитися. Потрібно дати йому трохи полежати при кімнатній температурі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)