
Суп-пюре із квасолі з часником
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
3 головки
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
15 г.
Carrots
2 шт.
Celery Root
2 стебла
Leek
1 стебло
Food Studio Chicken Broth 500ml
800 мл.
Packed Potatoes
2 шт.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
300 г.
French Baguette 335g
100 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°С. Скропити головки часнику оливковою олією і запікати 20 хвилин.
02
Моркву, селеру, картоплю і цибулю - порей середньо нарізати. Сир натерти на тертці. Розтопити вершкове масло в каструлі на середньому вогні і тушкувати моркву, селеру і цибулю- порей, помішуючи, 15 хвилин.
03
Влити бульйон і 2 склянки води. Накрити кришкою і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити 30 хвилин.
04
Відрізати денця часникових головок і видавити м'якоть в суп. Додати картоплю і варити на середньому вогні 10 хвилин.
05
Додати квасолю. За допомогою блендера збити суп.
06
Викласти шматочки багета на застелений фольгою деко. Скропити оливковою олією і засмажити 3 хвилини, до злегка золотистого відтінку. Змішати сир з паприкою і посипати цією сумішшю крутон. Тримати в духовці ще 3 хвилини.
07
Подавати суп, розлив в порційні тарілки, поклавши зверху по крутону.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)