
Скумбрія "копчена" по-домашньому
Ingredients for the recipe
Ingredients
Mackerel
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Salt Egypt
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Onion
жменя
Karpatsky Chai Multifruit Tea 100g
15 г.
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Eco Ground Coriander
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вичистити з риби усі нутрощі, зняти плівку і добре промити. Відрізати голову, а іншу частину використати для копчення.
02
Приготувати маринад: довести до кипіння 1 літр води. Додати промите цибульне лушпиння і варити 7 хвилин. Настоювати 10 хвилин і звільнити від води, використовуючи друшляк.
03
Заварити чай звичайним способом. У воду (проціджену від лушпиння) додати сіль, коріандр, заварений чай, цукор і лавровий лист. Довести усю суміш до кипіння і закрити кришкою, залишити на деякий час остигати. (Щоб риба вийшла зовсім копченою - слід додати в маринад 1 ст. л. рідкого диму).
04
Узяти посудину, відповідного розміру і перелити охолоджений маринад. Викласти в нього скумбрію.
05
Накрити рибу тарілочкою і поставити в прохолодне місце на 3 доби. Рибу треба час від часу перевертати, для рівномірного фарбування.
06
Через 3 доби дістати рибу з маринаду і обсушити за допомогою паперового рушника. Далі натерти скумбрію рослинною олією і можна їсти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)