
Цибулевий суп із капустою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
2 шт.
White Cabbage
400 г.
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
100 мл.
Carrots
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
5 г.
Bay Leaf
1 шт.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Dill 70g
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю нарізати маленькими шматочками. Капусту нарізати соломкою, а моркву натерти на великій тертці. Взяти каструлю, нагріти в ній олію, залишити декілька ложок для того, щоб обсмажити муку.
02
Обсмажити на олії цибулю, постійно перемішувати її. Залити цибулю водою, довести до кипіння, додати капусту, перемішати, довести знову до кипіння. Після цього додати моркву, лавровий листок. Знову довести до кипіння.
03
На сковороді розігріти трішки вершкового масла, обжарити на ньому муку. Додати муку в суп, перемішати, довести до кипіння та зняти з вогню.
04
При подачі посипати дрібно нарізаним кропом та додати лимонного соку в кожну тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)