
Грибна ікра
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Onions
0.5 кг.
Kitchen Salt 1kg
300 г.
Frozen Penni Bun Mushrooms
5 кг.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
250 мл.
Parsley 70g
60 г.
Dill 70g
60 г.
Borges Apple Vinegar 250ml
75 г.
Preparation steps
01
Свіжі гриби почистити та ретельно промити в холодній проточній воді. Скласти гриби в кастрюлю, додати 800 мл. води та сіль. Варити на невеликому вогні 30 хвилин. Під час варіння кілька разів перемішувати гриби дерев'яною ложкою, зняти піну. Готові гриби повинні осісти на дно, а бульйон стати прозорим.
02
Шумівкою дістати гриби з кастрюлі та гарячими подрібнити у комбайні, пропустити через м'ясорубку або подрібнити ножем. Цибулю нарізати кружечками та підсмажити на сковороді до золотисто-жовтого кольору в олії. Пропустити через м'ясорубку та додати подрібнені гриби.
03
В отриману суміші додати оцет та дрібно посічену зелень кропу та петрушки. Добре перемішати та щільно покласти в стерильні півлітрові банки. Накрити стерильними кришками, стерелізувати в киплячій воді 45 хвилин та закрити. Зберігати у холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)