
Пиріг Guinness
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
700 г.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Onion
2 шт.
Garlic
3 зубчики
Guinness Draught Dark Beer 4.2% 0.44l
400 мл.
Grana Padano 32% cheese
70 г.
Rud Leaf Frozen Dough
170 г.
Homemade Butter
50 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Rosemary, pc
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати упоперек м'язових волокон чак стейк (частина м'ясного м'якуша з яловичини). Посипати розмарином, сіллю і перцем. Обсмажити.
02
Обчистити цибулю і часник. Пасерувати на 1 столовій ложці олії до золотистого кольору. Перекинути суміш до м'яса.
03
Влити 400 мл. пива Guinness. Додати 1 ст. л. муки і перемішати. Довести до кипіння, а потім на повільному вогні тушкувати 2 години. У результаті повинна вийти густа підлива. Дати охолонути.
04
Спершу змастити форму для пирога вершковим маслом. Розкачати листкове тісто завтовшки 5 мм. Відрізати третю частину тіста, щоб накрити зверху. Велику частину тіста викласти у форму, далі начинку, посипавши твердим сиром, накрити тістом, яке раніше вирізали, і скріпити краї. Щоб тісто добре зліпилося, його рекомендується змастити (краї) збитим яйцем.
05
Духовку розігріти до 180ºС і готувати пиріг 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)