
Шоколадні млинці
Попереду веселе гуляння, присвячене минаючій зимі і наступаючій весні – Масляна. Напередодні святкових днів кожна господиня замислюється, чим би таким смачненьким порадувати близьких. Обов'язковим атрибутом масленичного столу є, звичайно ж, млинці – тоненькі, аж світяться, з пилу з жару. Приготувавши млинчики за нашим рецептом, Ви не тільки урізноманітните Ваше святкове меню новими фарбами і смаками, а й неодмінно здивуєте домочадців. Вашій увазі шоколадні млинці – справжній рай для ласунів. Перед подачею до столу можете полити млинці тягучим медом або згущеним молоком. Смачніше подвійно. І навіть якщо зараз літо і Масляна ще далеко, обов'язково візьміть на озброєння цей простий рецепт.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вінчиком збити молоко з яйцем. Борошно просіяти з какао, додати цукор і сіль. Обережно з'єднати молочну і борошняну суміші. Додати в тісто розтоплене вершкове масло і ще раз перемішати.
02
Довести тісто до однорідної консистенції. Поставити тісто в холодильник на 30 хвилин. Сковороду з рослинною олією розігріти. Виливати тісто рівномірним шаром на сковороду і смажити млинці з двох сторін по 1-2 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)