
Овочевий суп-пюре з креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Carrots
3 шт.
Onion
1 шт.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
300 г
Squash
1 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Homemade Butter
70 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл
Defrosted Tiger Shrimp 16/20
200 г
Eco Turmeric 20g
1/3 ч.л.
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.
02
У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.
03
Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.
04
Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.
05
Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.
06
Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.
07
В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.
08
Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.
09
Посолити і приправити за смаком.
10
Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)