
Крем-суп із кольорової капусти з чеддером і кропом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
80 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
15 мл.
Garlic
2 зуб.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Packed Potatoes
1 шт.
Rud Quick Frozen Cauliflower 400g
300 г.
Armando Cheddar Cheese
120 г.
Dill 70g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Preparation steps
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Розігріти рослинну олію в невеликій каструлі і додати цибулю. Обсмажити близько 5 хвилин до м'якості, потім додати часник і смажити ще хвилину.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати невеликими кубиками. Кольорову капусту помити і ножем розділити на невеликі суцвіття. Влити в каструлю бульйон і молоко, додати картоплю і кольорову капусту. Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити 30 хвилин.
03
Сир натерти на дрібній тертці. Кріп помити, просушити, дрібно нарізати. Коли час пройде, зняти суп з вогню і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в гарячий суп тертий сир, постійно помішуючи, щоб він не брався грудочками. Сир повинен повністю розчинитися. Подавати суп, додавши зелень.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)