
Свинячі відбивні з яблуками
До вашої уваги представлений рецепт, в основі якого зовсім не нове, але дуже і дуже смачне поєднання запеченого м'яса з фруктами. М'ясо чудово поєднується не з усіма фруктами, але яблука до нього підходять ідеально. І якщо ви все-таки вирішили його приготувати, то прийміть до уваги декілька порад, які ви можете використовувати під час приготування... Яблука краще брати твердих кисло-солодких сортів. Перед тим, як поставити м'ясо в духовку на кожному шматочку можна зробити надрізи, щоб м'ясо краще пропеклося і залишилося соковитим. А якщо після запікання залишилося трохи соку, то на його основі можна зробити соус і подати разом з м'ясом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1 кг
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г
Grana Padano 32% cheese
300 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Eco Italian Herbs Seasoning
за смаком
Preparation steps
01
Свинину нарізати шматочками, кожен з яких злегка відбити. Посипати шматочки сіллю, травами і перцем. Розігріти сковороду і обсмажити шматочки м'яса до напівготовності.
02
Яблука помити, очистити, нарізати скибочками. Деко змастити оливковою олією і викласти на нього м'ясо. Зверху на м'ясо покласти скибочки яблук.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Посипати на яблука сир, поставити деко в духовку і запікати близько 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)