
Панна котта з гранатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobryk Gelatin 15g
15 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Restored Pomegranate Juice 1l
100 мл.
Auchan Сream 30% 200ml
150 мл.
Preparation steps
01
У першій мисці змішати 10 г. желатину і 4 ст. л. холодної води, в другій - 5 г. желатину і 2 ст. л. води. Залишити на 10 хвилин.
02
У першу миску з 10 г. желатину додати молоко і вершки, всипати цукор і ваніль, поставити суміш на вогонь, на маленькому вогні підігріти, помішувати поки желатин не розчиниться. Важливо не доводити суміш до кипіння.
03
Остудити суміш, після чого розлити по склянках, прибрати в холодильник.
04
В іншу миску, з 5 г. желатину додати гранатовий сік і апельсиновий сироп, поставити на вогонь, на маленькому вогні підігріти, до розчинення желатину.
05
Дістати стакани з вершковим кремом, який повинен досить добре застигнути, вилити в кожну склянку гранатову суміш, повторно прибрати в холодильник до повного застигання. Можна прикрасити зверху зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)