
Грибний пиріг з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
125 г
Top Grade Wheat Flour
200 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Nutmeg Ground
3 г
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
60 г
Onion
80 г
Oyster Mushrooms
400 г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Для тіста масло порізати ножем на шматочки і змішати з борошном. Додати 1 яйце, сіль, перець. Сир натерти на крупній тертці.
02
Додати до тіста мускатний горіх, тертий сир (2/3 від загальної кількості). Замісити тісто, скачати в кулю, накрити харчовою плівкою. Прибрати тісто в холодильник на 1 годину. Духовку розігріти до 180 градусів.
03
Поки тісто в холодильнику очистити цибулю від лушпиння і дрібно нарізати. Зелень помити, просушити і також дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити цибулю і гриби на сковороді. Коли сік з грибів випарується, додати сіль, перець, зелень, 1 столову ложку борошна і влити вершки. Протушкувати 3-5 хвилин, помішуючи, до легкого загустіння.
04
Форму змастити вершковим маслом. Тісто викласти у змащену форму, зробити бортики 3 см, розрівняти. Викласти на тісто начинку, посипати сиром, що залишився і поставити випікатися на 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)