
Ліниві колдуни
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
8 шт.
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
300 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Organic Meat Chilled Veal Ribs with Meat
350 г.
KhMZ Sour Cream 20%
215 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Kharkiv Smoked Lard
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Спочатку сивнину та телятину порізати середніми шматками та прокрутити в м'ясорубці. Одну цибулину почистити, подрібнити її та змішати з м'ясом. Приправити перцем та сіллю, ретельно перемішати руками, затягнути плівкою та помістити в холодильник. Картоплю почистити, натерти на середній тертці. Щоб з картоплі стекла зайва рідина, картоплю викласти на сито, сито з картоплею поставити в миску на 10-15 хвилин.
02
Почистити від лушпиння та дрібно натерти другу цибулину, викласти в миску. Додати натерту картоплю та 1 столову ложку сметани, перемішати. Злегка збити яйця. Додати яйце в картопляну масу, поперчити, посолити, перемішати. Тепер змішати мясний фарш з картопляною масою.
03
Мокрими руками зліпити з отриманої маси невеликі котлетки. Обсмажити їх у розігрітому салі на сковорідці на сильному вогні до рум'яної скоринки з обох сторін. Духовку розігріти до температури 180°С. Потім приготувати сметанну заправку: змішати сметану з водою (120 г.), приправити сіллю. Залити ліниві колдуни сметанною заправкою та поставити на 15-20 хвилин в духовку. Подавати страву гарячою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)