
Картопля з грибами у сметанному соусі
Картопля - недорогий, повноцінний продукт, в якому досить багато калію і магнію. В одній середній за розміром бульбі картоплі приблизно 17 г. крохмалю, клітковина і ще близько 60 речовин, вітаміни і антиоксиданти. У цього овоча відмінні поживні властивості, без нього неможливо уявити повсякденні страви. Варіантів приготування картоплі дуже багато. У цьому рецепті пропонується приготувати картоплю з печерицями у сметанному соусі. Сметана повинна бути обов'язково свіжою і не надто жирною. Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж вона є нескладною у приготуванні, її зможе приготувати будь-яка господиня.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
02
Гриби і картоплю нарізати кружечками.
03
Розтопити вершкове масло. Злегка обсмажити цибулю і моркву, помішуючи.
04
Додати гриби і картоплю. Перемішати і обсмажити разом ще 2 хвилини.
05
Додати сметану, сіль і перець. Перемішати. Тушкувати з закритою кришкою 1 годину.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)