
Експрес-м'ясо
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
500 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vinnytsia Mustard 125g
1 ст. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
30 мл.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст. л.
Sesame
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
за смаком
Preparation steps
01
Спершу слід підготувати заливку. Для цього: в миску вбити яйця, додати сіль, перець, крохмаль, гірчицю та спеції.
02
Нарізати м'ясо на шматочки (будь-які) і змішати із заливкою. Поставити підготовлене м'ясо в холодильник (використовувати при необхідності). Зберігати у такому вигляді максимум 2 дні.
03
Розігріти олію у сковорідці. Підготовлене м'ясо дістати з холодильника і обсмажити до готовності з двох сторін. Можна також посипати кунжутом під час смажіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)