
Холодний гарбузовий суп із яловичиною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Packed Potatoes
200 г.
Bay Leaf
2 шт.
Squash
200 г.
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g
за смаком
Beef Stew
300 г.
Preparation steps
01
У каструлю викласти яловичину, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння. Воду вилити, залити свіжу, знову довести до кипіння, додати лавровий лист, половину цілої цибулини, запашний перець, варити на середньому вогні 1 годину.
02
Овочі - гарбуз, картоплю і кабачок нарізати кубиками.
03
Витягнути м'ясо з каструлі, висипати в бульйон овочі, варити 10-15 хвилин, після додати зелений горошок, варити ще 5 хвилин, посолити і поперчити за смаком, зняти з вогню.
04
При подачі, нарізати м'ясо кубиками, додати в остиглий суп.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)