
Антрекот по-бретонськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
600 г.
Homemade Butter
50 г.
Young Onions
50 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
25 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та перцем, полити олією та залишити на півгодини на тарілці.
02
Покласти на сковорідку з сильно розігрітим вершковим маслом та підсмажити з обох сторін до утворення підсмаженої скоринки, але щоб всередині антрекот залишався злегка сирим.
03
Вершкове масло змішати з цибулею, петрушкою та щіпкою перцю. Розмастити отримане зелене масло по дну глибокої тарілки, покласти на неї антрекот, накрити тарілкою та поставити на водяну баню на 5-7 хвилин.
04
Полити м'ясним соком із сковорідки та подавати з картопляним пюре.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)