
Дієтичний курячий суп із броколі
Про користь капусти броколі прийдеться говорити дуже багато. Дійсно складний і багатий мінерально-хімічний склад капусти зробив її популярною в останні роки серед кулінарів. По-перше - це дієтичний продукт, тому його можна вживати всім категоріям населення. Ось і сьогодні ми представляємо вам одну із страв дієтичної кухні. Це дієтичний курячий суп з броколі. Дана страва порадує ваш організм не тільки корисними властивостями, але і відмінним смаком. Такий суп відмінно підійде і для тих, хто дотримується дієти, і для людей, що знаходяться в реабілітаційному періоді після багатьох хвороб. Ну і, звичайно, суп відмінно розвантажить раціон тих, хто втомився від жирної і ситної їжі і хоче трошки перепочити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
300 г.
Carrots
1 шт.
Leek
1 шт.
Pantanella Filini Pasta 500g
80 г.
Bay Leaf
1 шт.
Broccoli
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3 склянки
Preparation steps
01
Курячу грудинку порізати на кубики середнього розміру.
02
Моркву промити й нарізати кубиками.
03
Лук-порей розрізати на дві частини.
04
У каструлю налити 2,5-3 склянки води і довести її до кипіння.
05
У киплячу воду покласти шматочки грудинки, моркву і лавровий лист.
06
Варити хвилин 15, а потім додати цибулю-порей.
07
Через 10 хвилин вийняти з каструлі цибулю-порей і лавровий лист. Додати макарони, броколі, які розділити на шматочки. Суп посолити за смаком і залишити варитися хвилин 8-10.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)