Курячий бульйон із рисом - Image

Курячий бульйон із рисом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch
Думаємо, рецепт курячого бульйону сподобається всім тим, хто віддає перевагу дієтичним супчикам. Тут тільки корисний білок, які міститься в курці, та рис, який в розумних порціях теж досить дієтичний. Овочі надають особливого смаку бульйону, роблять його більш насиченим. Не забувайте і про корисні властивості, які несуть в собі всі інгредієнти. Адже тут немає жодного, який б не збагачував бульйон корисними компонентами. Як було вже сказано вище, курка - це джерело білка. Тобто вона досить дієтична, але при цьому дуже смачна і легка. Тому і їсти її можна навіть на вечерю. Якщо ж вам хочеться більш ситного бульйону, тоді можна додати свинину чи яловичину.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Young Onions

1 шт.

Auchan Chilled Chicken Shank Meat

1 шт.

Carrots

1 шт.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Dill 70g

за смаком

Steamed Rice

150 г.

Preparation steps

01

Натерти на великій тертці моркву. В киплячу воду покласти курку, цілу цибулину та підготовлену моркву, сіль та чорний мелений перець за смаком. Зварити наваристий бульйон.

02

Окремо в підсоленій воді відварити рис. Потім його потрібно промити та знову висипати в кастрюлю. Курку витягнути з бульйону, розділити на невеликі шматки.

03

По тарілкам розкласти порціями рис, залити гарячим бульйоном і в кожну тарілку додати по шматочку курки. Посипати зеленню. В цій страві кріп прийнятніший за петрушку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min