
Вишневий джем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cherries
3 кг.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 кг.
Baking Soda 500g
1 ч. л.
Preparation steps
01
Вимити вишню, очистити від кісточок і плодоніжок.
02
Перекрутити через м'ясорубку.
03
Поставити на сильний вогонь, довести до кипіння і, не збавляючи вогонь, упарювати 40 хвилин. Розмішувати періодично обов'язково.
04
Додати соду. Підніметься піна зеленого кольору (не лякайтеся)! Через пару хвилин розмішування вона опаде, і вишня знову стане червона.
05
Додати цукор, довести до кипіння і, не збавляючи вогонь, упарюють 40 хвилин. Не забувати розмішувати.
06
Розлити в стерилізовані баночки (виходить 3 півлітрові баночки).
07
Закрити кришками, перевернути, накрити рушником і залишити до повного охолодження. При кімнатній температурі відмінно зберігається!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)