
Абрикосове морозиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pineapple Apricot
500 г
Uzbek Dried Apricots
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г
Lemon
50 г
Akvulya Still Water 2l
100 мл
Preparation steps
01
Абрикоси помити й викласти у форму для запікання, не виймаючи кісточок. Помістити форму в духовку і запікати до м'якості.
02
Поки абрикоси запікаються, порізати на шматочки курагу і, додавши до неї цукор і воду, поставити кип'ятити на слабкий вогонь, постійно помішуючи. Як тільки цукор весь розтане, вогонь вимкнути, залишити настоятися і дати стати м'якою масою.
03
Тепер вийняти абрикоси з духовки, дати трохи охолонути і видалити кісточки.
04
Коли і курага, і абрикоси охололи, потрібно подрібнити їх блендером до стану однорідної маси.
05
Готове абрикосове пюре пропустити через сито, щоб не потрапило в морозиво волокон і абрикосових шкурок.
06
З половини лимона вичавити сік і додати до пюре. Все добре перемішати.
07
Викласти абрикосове пюре в пластмасову коробку і помістити в холодильник хвилин на 30. Потім прибрати контейнер в морозильну камеру.
08
Щоб морозиво вийшло однорідним і повітряним, потрібно декілька разів через 30-40 хвилин виймати його і перемішувати міксером, бо маса не застигає рівномірно.
09
Перед вживанням викласти в креманки, прикрасити абрикосами, цедрою лимона тощо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)