
Сало, запечене в духовці
Всьому світу Україна в плані кулінарії відома, як батьківщина сала. Що всі українці просто жити без нього не можуть. І нехай часто це звучить як сарказм, все таки сало можна приготувати так смачно, як багатьом і не снилося. Наприклад, запекти в духовці. Просочившись соковитим маринадом, сало і саме вийде не сухе, а дуже насичене. Його запікати досить швидко і легко, але зате який у нього смак. Він сподобається навіть тим, хто раніше скептично ставився до цього продукту. До того ж сало - це відмінна закуска до будь-якого гарніру. Напевно, краще страви до звичайної вечері і не придумаєш. Тим більше, що сало зробить будь-який прийом їжі більш насиченим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lard
1 кг.
Garlic
3 зуб.
Bay Leaf
по вкусу
Salt Egypt
150 г.
Preparation steps
01
Сало нашпигувати часником і лавровим листом.
02
Маринувати в розчині добу - на 150 г. солі 1,5 л. води.
03
Потім покласти сало в рукав для запікання. Рукав зверху проколоти.
04
Запікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)