
Дієтична картопля фрі
Як дивно і нелогічно звучить словосполучення "дієтична картопля фрі", чи не так? Але існує й таке. Звичайно, з картоплею фрі у всіх, напевно, виникнуть однакові асоціації - жирна, смажена у фритюрі картопля, нарізана соломкою (у багатьох напевно виникне образ картоплі із відомої мережі швидкого харчування). Але як же така страва може бути дієтичною? Дуже просто. Секрет ховаться в яєчному білку. Він надає картоплі потрібну скоринку, а в середині вона стає м'якою. Виходить ефект фритюру, але в духовці і без використання величезної кількості олії. Така картопля також дуже корисна і стане прекрасним гарніром до салатів, м'ясних страв і страв із птиці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Banka Spetsii Italian herbs mixture of spices 100g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати соломкою або шматочками. Білок відокремити від жовтка. Білок із сіллю трохи збити. Духовку розігріти до 200°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Картоплю опускати в білок і викладати на деко. Посипати картоплю сіллю і спеціями і поставити деко в духовку. Запікати близько 25-40 хвилин (кілька разів перевернути картоплю під час приготування).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)