
Інжир на грилі з вершковим сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
30 г
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 шт.
Almond
30 г
Dried Figs
8 шт.
Philadelphia Cheese 500g
125 г
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г
Auchan Powdered Sugar 200g
20 г
Spice Cinnamon Ground
3 г
Orange
100 г
Preparation steps
01
У сотейник покласти мед і паличку кориці, додати 4 столових ложки води. Довести до кипіння, варити на маленькому вогні близько 6 хвилин (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Видалити паличку кориці і додати мигдаль.
02
Розігріти гриль і змастити маслом деко. Інжир помити, просушити і розрізати на четвертинки, не дорізаючи до кінця. Викласти інжир дном на деко. Апельсин помити і натерти цедру на тертці.
03
Змішати сир, ваніль, цукрову пудру, корицю і цедру. Викласти сирну масу всередину інжиру і зверху полити медовим соусом. Поставити під гриль на 10-15 хвилин. Дати трохи охолонути і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)