
Салат «Вальдорф»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Walnut
100 г
Garlic
1 зуб.
Celery Stalk
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
10 мл
Pickled Cucumbers
3 шт.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Lemon
50 г
Preparation steps
01
Часник очистити від лушпиння і нарізати. За допомогою блендера подрібнити частину горіхів, часник, половину огірка, додати рослинну олію і збити до однорідного стану.
02
Огірки помити, видалити кінчики і нарізати скибочками або кубиками. Селеру помити і нарізати кубиками. Яблуко помити, видалити серцевину і нарізати так само, як і огірки. Збризнути нарізані яблука лимонним соком. Листя салату помити і нарвати руками.
03
У мисці змішати овочі, фрукти і листя салату. Додати до салату заправку і обережно перемішати. Викласти в порційні тарілки і прикрасити горіхами, що залишилися.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)