
Тофу з креветками і помідорами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shrimps 90/120
250 г
Agropod Tofu
150 г
Pink Tomato in Packing
150 г
Salt Egypt
4 г
Farmer Pork Lard
50 г
Auchan Sesame Oil 240ml
10 мл
Onion
2 г
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
2 г
Eko Mushroom Soup
300 мл
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст.л.
Preparation steps
01
Якщо у вас неочищені креветки, очистіть їх, видаліть голову і ніжки (хвостики можна залишити). Промийте креветки і покладіть в глибоку тарілку, влийте вино (половину), посипте сіллю, все перемішайте і залиште на деякий час.
02
Тим часом помідори ошпарте окропом, зніміть шкірку і видаліть зерна.
03
Наріжте помідори і тофу на дрібні кубики однакового розміру.
04
У каструльці доведіть воду до кипіння, трохи проваріть в ній тофу і витягніть його шумівкою.
05
Цибулю і імбир дуже дрібно покришіть.
06
Свиняче сало наріжте на шматочки і викладіть в добре прогріту сковороду. Підсмажуйте, поки не витопиться жир, шкварки видаліть. Влийте в сковороду бульйон, решту вина, додайте цибулю і імбир, покладіть тофу і креветки, посоліть.
07
Доведіть бульйон до кипіння, після чого введіть помідори.
08
Крохмаль розведіть в невеликій кількості холодної води і влийте в сковороду. Все обережно перемішайте, дайте соусу загуснути і зніміть з вогню. При подачі полийте страву кунжутною олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)