
Паска на сметані
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Top Grade Wheat Flour
1 кг.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
250 г.
Homemade Butter
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
700 г.
Chicken Egg C0 1pc
10 шт.
Salt Egypt
5 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Raisins
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Молоко налити в каструлю, підігріти. Всипати 350 г. цукру, змішувати до розчинення цукру в молоці. Окремо відлити трохи молока в миску, додати дріжджі, розвести їх в молоці. Після, додати дріжджову суміш у решту молока. Перемішати. Залишити на 10 хвилин.
02
Висипати залишки цукру в миску, додати до цукру яйця, збити суміш. Додати сюди ж маргарин, вершкове масло, половину якого необхідно розтопити. Додати також сметану, сіль, ванільний цукор і рослинну олію. Ретельно перемішати в однорідну масу.
03
Змішати молочну масу з масляною, перемішати. Всипати борошно, замісити тісто. Накрити зверху миску рушником, поставити в тепле місце на 3 години.
04
Вимішувати тісто доти, поки воно не буде приставати до рук. Додати в тісто родзинки за смаком. Викласти у змащену форму, дати час, щоб тісто піднялося.
05
Випікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 1 години. Прикрасити паску за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)