
Лінивий лимонний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
130 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Homemade Butter
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Aro Powdered Sugar 250g
за смаком
Coconut Flakes
150 г.
Lemon
2 шт.
Preparation steps
01
Борошно просіяти через сито у миску (без грудок). Вбити яйце в ємність, і перемішати за допомогою ручного вінчика.
02
Вершкове масло помістити в невелику каструлю і розтопити на маленькому вогні. Дати олії охолонути і додати цукор. Все перемішати столовою ложкою.
03
Лимони помити, обдати окропом і насухо витерти рушником. З кожного зняти цедру (за допомогою дрібної терки або звичайного ножа) і помістити в окрему тарілку.
04
З решти м'якоті двох лимонів вичавити лимонний сік (можна скористатися соковижималкою або столовими приборами). Перелити в окрему чашку.
05
У цукрово-вершкову суміш перелити збиті яєчні білки і жовтки. Усі інгредієнти гарненько збити застосувавши все той же ручний вінчик. Потім перелити в цю ж ємність молоко. Додати лимонний сік, цедру лимона і кокосову стружку, а далі все ретельно перемішати. В останню чергу в цю ж ємність додати борошно. Перемішати усі інгредієнти до утворення однорідної маси.
06
Форму для запікання змастити олією. Розподілити тісто по усій поверхні форми і поставити в духовку, розігріту до 180°C градусів. Випікати близько 45 хвилин. Готовий пиріг, за бажанням, посипати цукровою пудрою і прикрасити часточками лимону.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)