
Кавові еклери
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
180 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
80 г.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
8 шт.
Salt Egypt
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
20 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
175 г.
Chorna Karta Gold instant coffee 500g
6 ст. л.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
У невелику каструлю налити воду, додати маргарин і сіль, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню.
02
У гарячу рідину засипати борошно і перемішати до однорідності. Знову поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі і не утворить кулю. Дати тісту охолонути, додати по одному 5 яєць, ретельно перемішуючи.
03
Лист паперу для випічки змастити олією. На нього викласти тісто з допомогою ложечки.
04
Випікати 10-15 хвилин при температурі 220°C, а потім зменшити температуру до 200°C і залишити ще на 15 хвилин.
05
Вийняти еклери з духовки і дати охолонути.
06
З'єднати цукрову пудру, крохмаль, ванілін, решту яєць та молоко і збивати на паровій бані до тих пір, поки маса не загусне. У кінці збивання влити тоненькою цівкою каву. Після того, як маса загусне, зняти її з вогню і продовжувати збивати до повного охолодження.
07
Еклери розрізати і наповнити кавовим кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)