
Геркулесовий пиріг із фундуком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
150 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
75 г.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Hercules Capital Dumplings 800g
250 г.
Frutex Anachips Pineapple Chips 20g
170 г.
Hazelnut
50 г.
Preparation steps
01
Змішати в каструлі цукор, мед і вершкове масло. Поставити на маленький вогонь, варити постійно помішуючи, поки масло з цукром не розчиняться.
02
Прибрати з вогню каструлю, додати геркулес і сухофрукти, а також подрібнений фундук.
03
Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш з каструлі, розподілити по всій поверхні форми. Випікати в попередньо розігрітій до 180ºС духовці протягом 20-25 хвилин.
04
Дістати готовий пиріг із духовки, остудити протягом 5 хвилин, не витягуючи з форми, після ножем залишити на поверхні пирога кілька смуг по вертикалі і горизонталі. Дати охолонути пирогу до кінця, потім розламати по лініях ножа.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)