
Капоната
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Onion
1 шт.
Celery Stalk
3 шт.
Pink Tomato in Packing
800 г.
Iberica Capers 250g
1 ст. л.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1,5 ст. л.
Develey White Wine Vinegar 6% 250g
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.
02
Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.
03
У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.
04
Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.
05
Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.
06
Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)