
Вішісуаз
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
75 г.
Packed Onion from 3kg
350 г.
Leek
1,5 кг.
Packed Potatoes
750 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
3,5 л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
285 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Цибуля-порей порізати кружальцями.
02
У каструлі розтопити вершкове масло, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати в каструлю цибулю-порей і обсмажувати ще 5 хвилин. Потім додати картоплю і влити бульйон. Варити близько 30 хвилин.
03
Суп трохи охолодити і подрібнити блендером до стану пюре. Додати в суп вершки, сіль і перець. Ще раз подрібнити блендером і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)