
Тефтелі по-датськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Tenderloin
500 г.
Diana-M Pickled Cucumber 650g
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
2 ст. л.
Nash sik Tomato juice 950ml
250 мл.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
3 ст. л.
Volfas Engelman Light Beer 5.2% 0.568l
125 мл.
Young Onions
2 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Preparation steps
01
М'ясо разом з однією цибулиною пропустити через м'ясорубку. В отриманий фарш додати яйце, сіль і перець, ретельно перемішати.
02
Сформувати кульки з фаршу розміром з невелике куряче яйце і трохи приплюснути їх. Після, запанірувати в борошні. Обсмажити на олії з двох боків до рум'яного кольору, і покласти ребром у вогнетривкий посуд.
03
Огірки очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою.
04
Очистити другу цибулину, розрізати навпіл, кожну половину нашинкувати тонкими півкільцями і спасерувати на олії.
05
На сковороду з цибулею вилити томатний сік і пиво, за смаком посолити, закип'ятити.
06
Залити тефтелі соусом із соку, пива та цибулі, посипати зверху огірками.
07
Тушкувати тефтелі на слабкому вогні до м'якості огірків. Подавати з картопляним пюре або макаронними виробами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)