
Суп по-андалузськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
700 г.
Onion
2 шт.
Celery Stalk
200 г.
Carrots
1 шт.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Zucchini
1 шт.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
10 шт.
Veres Green Peas 210g
200 г.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
150 г.
Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g
за смаком
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,5 л.
Preparation steps
01
Перед початком готування, слід приготувати куряче філе. Змастити олією. Запікати в духовці 30 хвилин при 180°C. Тим часом перейти до овочів.
02
Цибулю, селеру очистити і нарізати, як і усі інші овочі - крупно. Обсмажити на рослинній олії.
03
У каструлю покласти запечене м'ясо. Всипати цибулю, селеру і нарізану моркву. Залити бульйоном (гарячим). Варити 15 хвилин.
04
Болгарський перець, цукіні нарізати. Висипати в каструлю. Поперчити, посолити. Додати локшину і варити до готовності (близько 10 хвилин).
05
Додати в суп горошок і 10 помідорів черрі. Прибрати суп із вогню. Дати настоятися 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)