
Манник на сметані
Манник – пиріг і тортик в одному образі. Все залежить від того, яким способом і з якими інгредієнтами його готувати. Але незмінним залишається одне: цей смачний десерт однаково люблять і дорослі, і діти. Не дивлячись на появу великої кількості нових рецептів випічки, манник як раніше вважається одним з традиційних російських пирогів, які найбільш часто готуються сучасними господинями. Як Ви зрозуміли, головним інгредієнтом манника виступає манна крупа (вона повністю замінює борошно). Завдяки цьому тісто виходить неймовірно ніжним, повітряним і тане в роті. Традиційно тісто для манника замішують на сметані, молоці або кефірі. Насолоджуйтеся і Ви цим простим у приготуванні, ароматним пирогом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Terra Brand M Semolina 800g
200 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
200 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
30 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
У сметану всипати манну крупу і цукор. Розмішати і додати розм'якшений маргарин. Додати яйця і збити суміш міксером до однорідного стану.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)