
Кабачковий пиріг
Якщо для вас корисна їжа набагато важливіша, ніж калорійна, тоді ви не повинні втратити можливість приготувати пиріг з кабачків. Його хороші сторони в тому, що готувати такий пиріг можна хоч цілий рік, адже в супермаркеті знайти кабачки не складе труднощів. Не забуваємо і про те, що кабачки, а зокрема їх сік, дуже м'який, не викликає роздратування. Тому він корисний навіть для тих, хто страждає хворобами шлунка або цукровий діабет. Але і для тих, у кого таких проблем немає, кабачок теж корисний. Він містить у собі досить багато вітамінів і мінералів, які потрібні нашому організму. Ну а сир тільки добре доповнює цю страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
1 ст.
Dobryk Baking Powder
1 ст. л.
Squash
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Homemade Butter
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Кабачки промити, обсушити, обрізати кінчики і натерти на тертці.
02
До кабачків додати просіяне борошно, тертий сир і ретельно перемішати
03
Далі необхідно окремо змішати молоко, яйце, сіль і розм'якшене масло.
04
Вилити суміш до кабачків, перемішати. Тісто повинне нагадувати консистенцію сметани.
05
Вилити тісто у форму, змащену маслом і випікати в розігрітій до 180°С духовці 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)