
Іспанський соус ромеско
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Pepper
1 шт.
Almond Flakes 100g
½ ст.
Mueloliva Extra Virgin Olive Oil 1l
0,3 ст.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1 ст. л.
Garlic
1 зубчик
Salt Egypt
½ ч. л.
Spice Black Pepper Ground
¼ ч. л.
Red Chili Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Розігріти гриль. Викласти в нього червоний перець і, перевертаючи, смажити приблизно 10 хвилин, поки шкірка не почне підгорати. Перекласти перець в пластиковий пакет і залишити на 10-15 хвилин. Зняти шкірку і очистити від насіння. Порізати на невеликі шматочки.
02
Добре розігріти сковорідку і підсмажити пластівці мигдалю до золотистого кольору.
03
У блендер покласти нарізаний перець, мигдаль, оливкову олію, оцет, воду, подрібнений часник, сіль, перець і дуже дрібно нарізаний чилі. Подрібнити до однорідної маси.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)