
Сирні мафіни
Чи знали Ви, що ідея приготування випічки, що за формою нагадує великий кекс, з різними наповнювачами, народилася в Англії в далекому ХVIII столітті? З тих пір чудові мафіни стали користуватися величезною популярністю далеко за межами батьківщини. Якщо Ви, також як і ми, не байдужі до цього смачного десерту, саме час звернути увагу на пропонований рецепт. Сирні мафіни хороші тим, що їх практично неможливо зіпсувати: вони виходять неймовірно м'якими і ніжними, мають пористу текстуру і «маслянистий» смак. Особливо прекрасна випічка в якості корисних ласощів для діток, адже не кожна дитина стане їсти кисломолочний сир в чистому вигляді. Прикрасити «верхівку» мафінів можете на свій смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cottage Cheese 9%
200 г.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Збити яйця з цукром. Потім додати розм'якшене масло, розпушувач і трохи збити. Кисломолочний сир при необхідності віджати і протерти через сито. Додати його до яєчно-масляної суміші і добре збити.
02
Духовку розігріти до 180°C. Борошно просіяти в сирну суміш, відразу ж перемішуючи. Викласти тісто у формочки (паперові або силіконові) і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)