
Вершкові крекери з пармезаном
Нижче наведений один з найпростіших рецептів крекерів. Таке хрустке печиво з насиченим сирним ароматом і смаком розлетиться зі столу в одну мить, адже їм захочуть похрустіти усі - і дорослі, і діти. А що найголовніше, таке печиво не містить барвників та ароматизаторів, чого не скажеш про те, яке куплено в магазині. Та і часу на приготування йде мінімум! Загалом, воно має лише плюси. До речі, можете сміливо використовувати сирні крекери як основу для канапе на святковий стіл (наприклад, з шинкою, ковбасами, виноградом, помідорами чері інше), а також подати їх до соусів, гуакамоле або сальси.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
60 г.
Homemade Butter
40 г.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
50 мл.
Preparation steps
01
Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)