
Соус чімічуррі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
25 г.
Garlic
2 зубчики
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
½ ч. л.
Spice Paprika Ground
½ ч. л.
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
щіпка
Liubystok Dried Oregano Seasoning 10g
1 ч. л.
Bay Leaf
1 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
щіпка
Spice Nutmeg Ground
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
щіпка
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Lemon
1 шт.
Mueloliva Extra Virgin Olive Oil 1l
100 мл.
Packed Onion from 3kg
½ шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Preparation steps
01
У ступку покласти всі спеції і додати дуже дрібно порубані петрушку, часник і халапеньо (або перець чилі). Вичавити туди сік половини лимона. Дуже старанно розтовкти до кашоподібного стану. Все це можна зробити в блендері, але не захоплюючись.
02
В окремому посуді змішати отриману суміш з вином і маслом. Добре перемішати.
03
Додати дрібно порізану цибулю і стручковий перець.
04
Очистити помідори від шкірки і насіння. Нарізати дрібними кубиками. Змішати з соусом.
05
Дати настоятися пару годин у холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)