
Запечені баклажани з фетою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eggplant
2 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Spice Pepper Mix
1 ч. л.
Eco Roman Cumin 15g
1/2 ч. л.
Garlic
2 зуб.
Lemon
40 г
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
50 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.
02
Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.
03
Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.
04
Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.
05
Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.
06
Фету розкришити.
07
Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)