
Домашні курячі сосиски
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
350 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Spice Coriander Ground
3 г.
Spice Nutmeg Ground
3 г.
Kamis Ground Sweet Paprika 40g
3 г.
Spice Black Pepper Ground
3 г.
Garlic
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, залити холодним молоком та залишити на 30 хвилин. Після цього ретельно подрібнити блендером до однорідного фаршу. Спеції подрібнити з сіллю та часником. Отриманий фарш змішати з приготованими спеціями.
02
Викласти фарш в кондитерський мішок або просто в міцний пакет. Викладати сосиски на плівку через кондитерську насадку з широким круглим отвором, або просто зрізавши куточок в пакеті. Майбутню сосиску загорнути щільно у плівку, намагаючись, щоб всередину не потрапило повітря, кінці зав'язати.
03
Якщо сосиски потрібно варити одразу, то перед цим слід витримати їх у холодильнику 1-2 години. А ще можна їх заморозити і потім варити не розморожуючи, опускаючи в киплячу воду (при слабкому кипінні води). Варяться вони видко, в залежності від того, якої довжини та товщини вийшли.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)