
Гаспачо із буряком і печеним перцем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Beetroot
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
1 зубчик
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
2-4 ст.л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Буряк відварити. Почистити.
02
Цибулю, часник почистити.
03
Перець запекти з усіх боків, покласти в целофановий кульок, залишити холонути до теплого. Шкірку зняти.
04
Поки печеться перець, обшпарити помідори, очистити від шкірки. Нарізати всі підготовлені овочі і скласти в блендер.
05
Посолити, додати трохи цукру, полити оливковою олією (приблизно 3 ст. л.) і все ретельно перемолоти.
06
Спробувати на смак і додати сіль, цукор або оцет. Поставити в холодильник настоюватися на кілька годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)